Albet i Noya vins ecològics

Presentació

Si bé els orígens del conreu de vinyes a Can Vendrell es troben a l’edat mitjana, no és fins el 1903 que la família Albet s’assenta a la finca. Joan Albet i Rovirosa va anar a Can Vendrell per encàrregar-se de la replantació de la finca en la època post-fil·loxèrica. Després de les feines de replantació, va quedar-se com a encarregat de les 210 hectàrees de la finca, dels quals 90 hectàrees estaven dedicades al conreu de la vinya.

És l’actual i quarta generació, – en Josep Maria Albet i Noya – que introdueix el conreu ecològic de les vinyes. En Josep Maria es fa càrrec de la finca a partir de la mort del pare el 1972, i a finals d’aquesta dècada comença a elaborar els primers vins ecològics. Amb l’èxit d’aquest primer vi ecològic, elaborat exclusivament per al mercat danès, s’anava incrementant la proporció de la finca dedicada al conreu ecològic.

La família aprofita la oportunitat d’adquirir finalment la finca que portavem desde feia quatre generacions. És en aquest moment, quan es decideix començar l’ampliació i millora contínua de les instal·lacions, i a dedicar el 100% dels terrenys al conreu ecològic.

Actualment controlem 80.6 hectàrees dedicades al conreu de la vinya, i comprem també raïm de pagesos locals que s’han convertit al cultiu ecològic, pagant els millors preus del Penedès i donant assessorament en el conreu per garantir la màxima qualitat del raïm.

 

Per a consultes generals adreçeu-vos a albetinoya@albetinoya.cat

Albet i Noya S.L.
Can Vendrell de la Codina
08739 Sant Pau d’Ordal
Barcelona
Tel: (+34) 93 899 4812
Fax: (+34) 93 899 4930

Recomanem