BAR TABALOTS

BAR TABALOTS

Especialitat:

Hamburguesa PREMIUM

restaurant-celiaco

Fantàstica hamburguesa de 180 gr. de carn de primera acompanyada d’enciam, tomàquet, ceba i tot allò que et vingui de gust

AL-LÈRGICS   VEGETARIANS   CELÍACS

celiacs-sadurniTenim un pà espacial sensa gluten
Amanides, entrepans, plats combinats

Ser al·lèrgic ja és complicat per si, i menjar fora i que siguin conscients d’això a la cuina ho és més …. per sort o desgràcia el cuiner d’aquest local és al·lèrgic, així que vigilarà molt bé per la teva salut.

Per als que som vegetarians sabem el que és aixecar-se de la taula després de veure una carta sense UN SOL PLAT per a nosaltres. Aquí tenen per a nosaltres, i evidentment també per als que no ho són, però volen cuidar-se una miqueta.

Com ja hem comentat el cuiner sap vigilar a l’hora de preparar plats per a al·lèrgics. A més de tenir un pa expressament per als celíacs.

Què hi trobaràs

  •  Primer : Plats combinats, Hamburgueses, frankfurst, llom, cansalada, tapes, montaditos …..
  •  Postres : Gelats i granissats
  • Beguda : Cava, vi, cervesa (Weissbier, Guinnes, Estrella, Voll, Bock, Daura-apta per a celíacs-, ..) Mojito, caipirinha

Preu Orientatiu: plats des  5,80 €  inclosa beguda

 

EL RESTAURANT Local basat en el grup de timbalers local «Tabalots» del qual el propietari forma part. Tecnologia al màxim, disposem de WiFi gratuït i ordinador públic gratuït, visita els tecno-lavabos, local adaptat per a mobilitat reduïda, canviador bolquers, premsa diària (també en anglès).

tabalots-restaurant-alergicos

Diputació, 44 (costat pont freixenet)

SANT SADURNÍ D´ANOIA
Tel: 938910675

segueixnos a www.facebook.com/tabalots.barcafeteria

Theme Tweaker by Unreal