bombolles de sabó GEGANTSSSS

Pas 1. Bombolles de sabó, preparar la fórmula

El secret de les bombolles de sabó està en la fórmula. Encara que és possible fer bombolles

amb tan sols aigua i sabó, és important utilitzar les proporcions correctes i tenir en compte els següents consells:

La proporció de la barreja per crear bombolles de sabó resistents és incloure tres parts d’aigua i una part de sabó (tres gots d’aigua i un sabó).

Pel que fa al tipus d’aigua, es pot utilitzar aigua de l’aixeta o mineral, però sempre sortiran millor amb aigua destil · lada.

El tipus de sabó més adequat és un detergent líquid per rentar els plats, tot i que també es pot provar amb gel de bany o xampú per a nens.

Quan es barregen els ingredients, és important remoure’ls amb cura per formar la menor escuma possible.

Perquè la barreja s’assenti bé, és molt recomanable deixar-la reposar destapada durant tota una nit.

__________________________________

Pas 2. Bombolles de sabó que no es trenquin

 

Si es volen obtenir bombolles més resistents, es poden afegir altres ingredients addicionals a la fórmula, que serveixen per espessir la barreja i incrementen la consistència i durabilitat de les bombolles.

Hi ha diverses opcions. La més habitual és incorporar mitja part de glicerina (disponible a les farmàcies). Una altra possibilitat consisteix a afegir dues parts de gel fixador pel cabell o mitja part de sucre glas o en pols.

____________________________________

 

Pas 3. Donar forma a les bombolles

 

Una vegada que la barreja està a punt, és el moment de començar a donar forma a les bombolles. Es poden utilitzar diferents instruments en funció de l’edat del nen i del tipus de bombolles que es vulguin realitzar.

Les bombolles de sabó poden adquirir diferents formes amb ajuda d’instruments, com palletes o embuts

Els més petits poden iniciar-se amb una senzilla palleta. Han posar-la sobre la barreja perquè s’impregni de sabó, i després retirar-la i bufar de forma suau perquè surtin les bombolles. Com més temps bufin, més s’inflarà la pompa.

Una altra opció és usar un embut, que es pot mullar amb la barreja per la part més ampla, i després bufar per aconseguir bombolles encara més grans que amb la palleta.

_________________________________


Pas 4. Crear bombolles de sabó gegants

 

Els nens una mica més grans poden utilitzar altres materials per fabricar bombolles més grans sense necessitat de bufar: serà suficient unacomo hacer burbujas de jabon sacsejada de les mans.

Qualsevol instrument amb forma circular o ovalada pot servir, com més gran sigui la seva mida, més gran sortiran les bombolles. Un colador sense la seva xarxa, una raqueta sense la malla, motlles de galetes, etc. Perquè la pompa no esclati molt ràpid i s’adhereixi bé al cèrcol, és aconsellable folrar les vores d’aquests materials amb unes benes o un retall de roba.

Els petits, amb una senzilla manualitat, poden fabricar el seu propi instrument per fer bombolles. Amb una perxa o un filferro resistent donaran forma a un cèrcol de la mida que desitgin. També es pot fer el “pompero” per bombolles gegants amb dos pals i un cordó de llana que, en estirar, recreï una forma circular.

 

info de: http://www.consumer.es/web/es/bebe/ninos/mas-de-4-anos/2013/05/02/216565.php

Recomanem

2 thoughts on “bombolles de sabó GEGANTSSSS

  1. Som una llar dinfants del pla del penedes i estariem interessats en que vinguessiu a fer bombolles de sabo! Necessitariem preu . Gracies
    938989101 lourdes

    1. Només informem… deixo msj per si algú que ho fagi respongui. 😉

Comments are closed.