Cantant de Soul, Rock, Jazz…

Emili Baleriola & Jessica Denueda

Jazz – Soul – Rock – Pop

Emili Baleriola ha seleccionat un seguit de cançons que formen part de la història de la música i del repertori del rock, el pop, el soul, el jazz i per extensió el World Music. Les ha despullat i les ha tornat a construir per oferir un format senzill i elegant amb la seva guitarra i la magnífica veu de Jessica Denueda. El resultat és un directe íntim, proper, viu i sofisticat

 

……………Cançons

Emili Baleriola ha seleccionat un seguit de cançons que formen part de la història de la música i del repertori del rock, el pop, el soul, el jazz i per extensió el World Music. Les ha despullat i les ha tornat a construir per oferir un format senzill i elegant amb la seva guitarra i la magnífica veu de Jessica Denueda. El resultat és un directe íntim, proper, viu i sofisticat.

 

 

Facebook
Castellano
Emili Baleriola ha seleccionado una serie de canciones que forman parte de la historia de la música y del repertorio del rock, el pop, el soul, el jazz y por extensión el World Music. Las ha desnudado y ha vuelto a construir para ofrecer un formato sencillo y elegante con su guitarra y la magnífica voz de Jessica Denueda.
El resultado es un directo íntimo, cercano, vivo y sofisticado.
Inglés:
Emili Baleriola has selected a number of songs that are part of music history and repertoire of rock, pop, soul, jazz and by extension the world music. He bared them and returned to bild to provide a simple and elegant format with his guitar and the magnificent voice of Jessica Denueda. The result is an intimate, close, soulful and sophisticated live.
  • Teléfono
    +34 627335414
  • Correo electrónico
    correu:paparinas@terra.com