Cursos gratuïts per aturats..

Cursos gratuïts per aturats..

Què t’ofereix el cercador de cursos?

Tota l’oferta formativa que el SOC posa a la teva disposició, mitjançant una eina senzilla i intuïtiva de navegació que permet crear fitxes amb contingut detallat en format pdf.

Quina formació s’adapta millor al teu perfil?

Els cursos de formació professional per a l’ocupació són programes formatius teòrico – pràctics que tenen per finalitat millorar la qualificació professional i/o la capacitat d’inserció laboral mitjançant l’assoliment i el perfeccionament de les competències professionals de les persones treballadores. S’adrecen a persones treballadores en situació d’atur.

També hi ha la possibilitat de realitzar formació a distància mitjançant el programa e-formació, que consta de més de 80 especialitats, d’entre 25 i 50 hores de durada.

El programa FP.Cat disposa d’una xarxa de centres que ofereixen cursos de formació professional integrada adaptada a les necessitats tant de les persones treballadores com de les empreses, amb la intenció de facilitar ja sigui l’accés a un lloc de treball qualificat o bé la millora de l’ocupabilitat dels participants.

La formació contínua pretén millorar la qualificació professional de les persones treballadores per tal d’adaptar els seus perfils a les necessitats empresarials. Va dirigida principalment a treballadors/ores en actiu, tot i que permet també l’accés de treballadors/ores en situació d’atur.

 

Més informació clican AQUI

Tambè…


Theme Tweaker by Unreal