Desintoxicat

10 aliments per a desintoxicar l’organisme de manera natural

 

alimentacion1  Fulles verdes: per ser diürètics naturals i tenir una elevada quantitat d’antioxidants, són molt valuoses per depurar al cos de toxines i radicals lliures de l’oxigen. Entre elles: créixens, xicoira, enciams diverses, espinacs.
Llimona: afegir unes gotes de llimona a un got d’aigua és suficient per desintoxicar al cos, ja que té un fort poder antioxidant, col·labora amb la digestió i hidrata naturalment.
1  
Fruita fresca: si mengem una peça de fruita fresca vam rebre, vitamines, minerals, fibra, aigua i antioxidants, per tant, no només estimulem el funcionament del tracte digestiu, sinó que protegim les estructures de tot el cos amb els seus micronutrients essencials.
Col: col·labora amb l’acció dels enzims hepàtics la qual cosa afavoreix la desintoxicació ia més, posseeix gran quantitat de fibra i compostos sulfurats protectors de l’organisme.
 
Carxofa: incrementen la producció de bilis la qual cosa afavoreix la digestió dels greixos, per tant, és un gran aliat per depurar l’organisme despues-de-fiestasremolatxadesprés de grans àpats.
Remolatxa: té valuosos antioxidants i estimulen la digestió així com el funcionament del fetge i vesícula biliar.
 
Gingebre: col·labora amb el funcionament de l’aparell digestiu ia més, té grans propietats antioxidants.
All: els seus compostos no només actuen contra els radicals lliures, sinó que són antiinflamatoris, digestius i vasodilatadors.
  
Te verd: els seus flavonoides antioxidants també afavoreixen l’activitat hepàtica per tant, ajuden a la desintoxicació.
Grans sencers: per buidar al cos de toxines i netejar-lo per complet, els cereals integrals són de gran ajuda, per que són rics en fibra, antioxidants i nutrients.

 

info de https://www.vitonica.com/alimentos/10-alimentos-para-desintoxicar-al-organismo