Entrevistes properes: LA BAUMA rocòdrom

Entrevistes properes: LA BAUMA rocòdrom

 

La Bauma Escola d’escalada
  c/ Avinyonet 22-24 ( Vilafranca del Penedes)

què busca/ a quin públic es dirigeix/ una mica d’història?

 La Bauma, és una escola d’escalada que funciona a Vilafranca des del Setembre del 2014, treballant en apropar les activitats en el medi natural al públic en general.

No volem ser un simple rocòdrom, si no un punt de trobada, social i de proximitat. Posem a la vostre disposició un centre actiu, obert i dinàmic, amb un ventall molt ampli d’activitats per a tots els públics.

Valorem molt positivament la varietat de col·lectius que s’apropen a La Bauma, des del escalador experimentat que busca un centre d’entrenament on poder millorar el seu rendiment i practicar vies de màxima dificultat, com el escalador recreatiu que cerca la vessant més lúdica de l’escalada.

Celebrem que cada cop més gent, escoles, i entitats s’animin a descobrir el món de l’escalada, i  a col·laborar amb nosaltres.

Cuidem amb especial atenció el públic infantil. Extraescolars, bateigs d’escalada, festes d’aniversari, curses d’orientació,… i ara en la campanya d’estiu el Casal, que enguany presenta moltes novetats. L’any passat van passar una setantena de nens per el casal i esperem que aquest any en siguin molts més!

previous arrownext arrow

Slider

 

Pel que fa a competicions, acabem de realitzar la VIII edició del Vilabloc que va ser un èxit de participació, El 16 de Juliol es va realitzar, la segona edició del Open Nocturn de La Bauma, festa i competició d’escalada en bloc de caràcter popular i oberta a tothom;  el 19 de Setembre vàrem celebrar, el Campionat de Catalunya d’Escalada de Dificultat, en la que es van poder veure en acció els millors escaladors del nostre país.

El producte / servei més característic?
 Extraescolars

Una manera divertida d’aprendre a escalar. Aprenentatge a través del joc i d’ activitats psicomotrius: jocs de boulder, escalada en corda, ràpel, slackline (corda d’equilibri), circuits d’habilitat, jocs de coordinació, etc.

Hem dissenyat un circuit en l’àrea infantil (bloc + corda), on a través de jocs lúdics, farem les delícies dels més petits

Una salutació

L’equip de La Bauma – Escola d’escalada

www.labauma.com

 

Theme Tweaker by Unreal