Escultura BRINDIS a la rotonda de la AP-7

Escultura BRINDIS a la rotonda de la AP-7

 

eSCULTURABRINDISJAUME AMIGÓ


 

Et sona?

 

Jaume Amigó va guanya amb l’escultura ‘Brindis’ el concurs del Monument al Cava que s’ubica a la rotonda de la sortida de l’AP-7

La proposta de l’artista Jaume Amigó, que porta per títol “Brindis”, va guanyar el concurs convocat per l’Ajuntament per a la creació d’un monument al cava de la sortida de l’AP-7 a Sant Sadurní, en direcció sud.

 

 


Dues copes

Amigó considera que la millor manera d’homenatjar al cava és oferint-li un brindis.

 

L’artista explica que l’escultura simbolitza dues copes de cava plenes d’aquest líquid tan apreciat, amb les seves bombolles característiques agafant tot el protagonisme de l’obra.

Segons el guanyador del concurs, la peça vol ser un gest de benvinguda, amistat i celebració. Està construït amb planxa de ferro negre de 5 mm de gruix, retallada, doblegada i soldada a una platina que va subjecte a una base de formigó enterrada al terra. Les dues peces son tractades per obtenir un color òxid interessant i posteriorment pintades amb un vernís transparent per aturar l’acció de l’òxid. Val a dir que, a l’interior de cada peça, s’hi col·locan dos focus per il·luminar els forats que simbolitzen les bombolles.

info treta de http://quelcom.info/print.asp?bi=4244Ver mapa más grande

 

 

 

Theme Tweaker by Unreal