Encens per perfumar que signifiquen..

Utilitzats per aromatitzar i crear ” bones vibracions “, aquestes delicades varetes han estat elements protagonistes de diverses religions i cultures des de l’Edat Antiga, i poden ser de gran ajuda en la meditació i el contacte amb el místic . Conegui els seus tipus i propietats .

AMBAR : Afrodisíac per a ambdós sexes , dóna energia i força física . Prosperitat .

Millora les situacions en general . Canvia les energies positives per negatives .

 

Per aconseguir serenitat . Potència l’atracció de la persona que desitgem i assegura la seva fidelitat . Elimina obstacles , frecs , ressentiments i rancúnies de les DSC_1264persones amb les que convivim .

 

ALMESC : Neteja i purificació .

ALOE VERA : Per concretar projectes . Harmonitza l’ambient laboral.

BERGAMOTA : Antidepressiu . Reanima i estimula en el procés d’auto superació .

CANELA : Ajuda a aclarir idees , és bo per a la meditació . Afrodisíac .

 

Protecció . Per curar . Atorga energia al cos . Dóna seguretat . Augmenta la capacitat per penetrar en la nostra consciència psíquica . Per millorar la nostra economia . Atrau els diners i clientela per al negoci .

 

CÀNNABIS : Produeix bon humor , relax i una ment creativa .

CLAVEL : Reforça el coneixement i afavoreix els iniciats , és un potent afrodisíac , transmet felicitat .

CLAU : Atreu els diners i clientela per al negoci

COCO : Estimulació del plaer sexual . Afrodisíac plaent .

CIRERA : Aroma dolça que estimula l’amor .

EUCALIPTUS : Alleuja tot tipus d’al · lèrgies i estimula la fortalesa física i mental , especialment l’agudesa i l’enginy . A més , el seu potencial balsàmic ajuda a enfortir la salut en l’aspecte màgic .

GINSENG : Serveix per potenciar la capacitat i força per treballar . Ajuda a incrementar el vigor sexual i la vitalitat .

ENCENS NATURAL : Serveix pràcticament per a tot i està relacionat a nivell mundà com a l’espiritual , pel que pot utilitzar-se per tot el que es desitgi .

L’encens natural és un gran equilibrador de passions i ambicions humanes , per això no és gens estrany seu ús dins d’un ampli espectre de religions . L’encens natural és el depurador per excel · lència .

JAZMIN : Combat la depressió , dóna optimisme , animositat . La seva suau aroma atreu la bona sort . Atorga concentració i inspiració . Per a la unió de la parella .

LAVANDA : Descarrega , neta, allunya la por . Remou les males vibracions en el treball i impulsa pròsperament l’activitat comercial .

LLIMONA : Estimulant mental , neta i refresca . Purificació . Alleuja l’estrès i calma els nervis . Atreu alegria . Estimulant general. Per conservar la salut . Afavoreix les energies positives . Neteja i protecció de la casa i de la feina . Saviesa ancestral per a tot projecte .

LOTUS ( flor de lotus ) : Atreu l’abundància , afavoreix la realització de negocis . Allibera de la depressió i dóna forces d’Ànim .

MADRESELVA : Especial ús màgic indicat per revertir problemes de diners , i per enfortir l’economia hogareña.Además és útil per a aquells que necessiten baixar de pes .

POMA : Salut física i mental , genera benestar i alleujament a qualsevol dolor físic .

MANDARINA : Atreu l’amor i facilita la comprensió de la parella .

MAGNOLIA : Salut psíquica i l’activitat mental , també ajuda al desenvolupament espiritual . Supera les ruptures familiars , emocionals i laborals .

MENTA : Allunya la solitud interior , depura ambients carregats .

MIRRA : Protector universal . Protecció contra tot mal o dany que vagis a rebre . Meditació . Neteja de persones i llocs. Potencia els rituals . Contra el mal d’ull , els encanteris i la bruixeria . Allunya energies negatives i mals esperits .

MUSK : Afrodisíac . Brinda molta sort en tot tipus d’activitat o relació .

NIGHT QUEEN ( reina de la nit ) : Generositat , simpatia , atractiu per al sexe oposat , especial per a l’amor . Realça l’elegància i el glamour a les dones . Imprescindible per a una cita amorosa .

OPIUM : Atreu parella , anti – solitud , per obtenir o perdurar la unió de la parella .

PI : Purifica i atorga frescor i neteja. Energitzant .

ROSA VERMELLA : Produeix sensació de pau , serveix per a l’amor . Afrodisíaca .

Amor Alleuja els problemes sexuals de les dones . Resol els casos d’impotència psicològica dels homes . Inspira sentiments de pau i felicitat . Ens ajuda a sentir-nos bé en el nostre cos eliminant els dubtes sobre el nostre aspecte i atractiu . Per calmar les disputes domèstiques .

ROSA BLANCA : Estimula l’amor a la llar i la parella . Harmonia emocional .

ROSA GROGA : Elimina les penes i els records tristos . Ajuda a superar perdudes d’amor .

ROMERO : Per a la bona sort . Protecció i neteja , destrueix maleficis . Neteja de persones i cases . Per potenciar les propietats màgiques . Referma la seguretat en un mateix . Contra l’odi i la por . Per aconseguir una relació amorosa . Aclareix la ment . Augmenta la memòria (excel · lent per a exàmens i estudis ) .

RUDA : Relaxant . Lliura l’insomni desperta poders psíquics i mentals .

SET PODERS : Per l’amor , salut diners , sort en general .

FARIGOLA : Garanteix un somni tranquil i reparador , a més d’estimular la ment positiva .

VAINILLA : El seu aroma és especial per encantar i seduir . Afrodisíac . Revitalitza el cos . Activa els sentits . Molt bona per als esforços físics i els rituals màgics .

VETIVER : Especialment per a la protecció , a més serveix per crear estats d’ànim equilibrats , molt bo per a la meditació .

VIOLETA : Propicia la unió permanent de la parella , serveix per a la relaxació profunda . Contrarestar l’enveja . Alleuja el cansament i l’estrès .

YLANG – YLANG : Especial per als nervis i la tensió

 ENCONTRARÁS MUCHOS EN VIMETS DE SANT SADURNÍ

http://delpenedes.com/vimetssantsadurni/

 

info de : http://hermandadblanca.org/la-magia-de-los-inciensos-y-el-significado-segun-sus-olores/#.U1aoZKIVlyU

Recomanem