Joc de Castellers

Joc addictiu que posarà a prova la teva habilitat amb l’equilibri. No deixis que els castells facin llenya!

Els castells són torres humanes que tradicionalment s’han construit com a part de les festes majors de les ciutats i pobles d’arreu de Catalunya des del segle XIX. En aquestes festes, les diferents colles castelleres intenten carregar i descarregar els castells més impressionants que són capaçes de construir. Els castells van ser reconeguts per la UNESCO com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat l’any 2010.

T’agradaria construir aquestes impressionants torres humanes? A iCastellers pots crear i personalitzar la teva colla castellera, amb el seu propi nom i color de camisa.Desbloqueja castells en el mode Assaig i prova de construir-los en el mode Actuació, on pots sumar punts per a ser la millor colla al ranking casteller. I no t’oblidis de completar tots els assoliments! Descobreix-los al Game Center.

Com diu el lema casteller: Força, equilibri, valor i seny! Jugar és senzill. Prem sobre el cap de colla per ordenar als castellers que pugin o baixin del castell, i inclina el dispositiu per a mantenir-ne l’equilibri.

http://www.icastellers.cat/

Crear la teva pròpia colla castellera i construir un castell des d’un mòbil ja és possible gràcies a iCastellers, un videojoc per als dispositius iPhone, Ipad i Ipod Touch, el primer sobre castells per a ‘smartphones’, segons asseguren els seus creadors. “Nosaltres som de Vilafranca del Penedès, tots tenim una vinculació amb els castells i si ajudem una mica a que arribin més del que han arribat doncs millor”, comenta Òscar Burgos, el desenvolupador d’aquesta aplicació.

info de http://www.lavanguardia.com

Recomanem