Coses que fer amb els nens…

T’oferim una sèrie de manualitats idònies per fer amb els teus fills.

Tria la que et resulti més fàcil i segur que li sorprens.

1 Una targeta de felicitació.

Amb una cartolina i una mica d’imaginació, pots dissenyar una bonica targeta per felicitar el pare en el seu moment. Hi ha infinitat de possibilitats per decorar, tria la que més t’agradi.

 

 

.
2 Un marc de fotos.

Amb un tros de cartró gruixut i dur, una pinça d’estendre la roba, dos taps de suro, un llapis i retoladors de colors podràs fabricar un marc de fotos casolà.
Tria una foto en què el teu pare surti afavorit. I si apareixeu tots dos junts, li agradarà encara més.

 

 

 

 

3 Una bola antiestrès.

Si el teu pare és nerviós i de vegades sembla que l’estrès pot amb ell, aquest pot ser el regal perfecte. Amb uns quants globus i un grapat de llenties tindràs una útil bola antiestrès.

 

 

 


4 Un punt de llibre.

Si el teu pare és un amant de la lectura i es passa les hores llegint al sofà, regala-li un marcapáginas original i personalitzat, perquè sempre recordi en quina pàgina es va quedar l’última vegada.

 

 

 

.
5 Un clauer.

Per a les claus de casa o per a les claus del cotxe, un bon clauer és imprescindible. Decora’l amb alguna cosa que li agradi especialment al teu pare i acaba col · locant una argolla.

 

.
6 Un collage.

Dóna curs a la teva creativitat i mostra-li al teu pare l’artista que portes dins. Amb ajuda de retalls de revistes, una cartolina i dibujod teus, podràs fer un bonic collage que reuneixi les coses que més li agradin al teu pare. Pots fer-ho d’una temàtica concreta, si per exemple, el teu pare és molt esportista, fes un collage carregat d’esports, o si és un pare tecnològic, omple’l amb aparells d’última generació.
7 Un retrat.

Si el teu és dibuixar, agafa paper i llapis i fes un retrat del teu progenitor. Intenta dibuixar la seva cara utilitzant una foto d’ell o bé observant mentre descansa sense que se n’adoni.

 

 

 

.
8 Una caricatura.

Si el teu pare té sentit de l’humor i el que vols és fer-li riure, Sorprèn amb una divertida caricatura d’ell mateix. Fixa’t en els seus trets més característics i acentúalos de manera exagerada.

 

 

 

 

http://fiestas.practicopedia.com/dia-del-padre/como-hacer-manualidades-faciles-para-el-dia-del-padre-10070

Recomanem