Manualitats Terracota: de tot en aquest mundillo

hola a tots!

Terracota és una botiga – taller de manualitats i belles arts, situada a Vilafranca del Penedès (Barcelona). Dolors Sanchez, professora i fundadora de Terracota, va començar amb aquest projecte fa ja 15 anys … i aquí seguim!

A la nostra botiga trobaràs tots els productes relacionats amb la pintura, bijuteria, manualitats i belles arts, a més de l’assessorament professional de mans expertes.

Els nostres tallers són molt dinàmics, divertits, únics, i podràs realitzar qualsevol tipus de treball donant curs a la teva imaginació ..

PRODUCTES:

En Terracota intentem estar sempre a l’última en novetats de productes per a les manualitats. Aquí un llistat de productes.

Ceràmica
Tot allò que necessites per treballar, pintures i materials concrets i professionals del món de la manualitat.
A més t’ensenyem o t’ajudem amb tallers individuals.

 

Scrapbook

Eines per fer Scrapbooking.

El scrapbook o llibre de retallades és la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies. En guardar records o retalls, cartes en un diari o trossos de paper de regals s’està fent scrapbooking. Partint de simples fotografies, es revaloren els records amb ornaments de tot tipus (adhesius, botons, cintes, papers especials, gemmes, flors seques, rebladures, fils …) i diversos estils, des del més sofisticat fins al més senzill, depenent del gust personal.

Cordons de corda, pell, sintètics …
Per polseres o qualsevol altra manualitat, a més de tancaments i mil abaloris per complementar les teves creacions ..
Abaloris
Tots els tancaments imaginables, centenars de petits i mitjans detalls per a les teves polseres, collarets o decoracions

CERÀMICA-VIDRE-FUSTA-PAPER MAIXÉ-PINTURA ACRÍLICA-OLIS-FLOR SECA-FLOR MEDIA-estams-FELTRE-abaloris I COMPTES-CORDONS-CADENES-RETOLADORS-PAPER-LLIBRES I revistes- PINZELLS-ESCAIOLA I pols de marbre-Scrapbook-PEGAMENTOS- CAVALLETS-LLENÇOS-SEDA … I UN LLARG ETC

 

Tallers

En Terracota tenim diversos tipus de cursos:

Cursos fixos: Aquests cursos estan tot l’any, i en ells es poden realitzar tot tipus de treballs / tècniques. 2 hores setmanals.

Cursos especialitzats: Cursos en què es realitza un treball / tècnica específica durant un temps limitat, normalment entre 1 i 2 dies.

-Classes A hores: Ideal per a aquella persona que té horaris difícils. A les classes es pot realitzar qualsevol tipus de treball / tècnica.

…..Primeres marques
terracota-manualitats-vilaf

 

Mes a mes anem actualitzant el nostre blog amb cursos, novetats i descomptes.

www.manualidadesterracota.blogspot.com

Si vols rebre al teu correu les nostres notícies, només has de subscriure’t al nostre bloc.

 C / Escudellers 14, Vilafranca del Penedès (Barcelona). Tel: 938 924516 – Mail: info@manualidadesterracota.com


 

Recomanem