QUVI perruqueria de disseny…

 

QUVI és un espai dedicat a l’estilisme, perruqueria, spa, estètica,…
El projecte QUVI va sorgir durant l’any 200x amb la unió de dos directors creatius formats en algunes de les més prestigioses escoles de tall i estilisme, amb més de 20 anys d’experiència en salons de prestigi del país.
Arrow
Arrow
Slider

 

Jordi Vizcaíno Co-director tècnic i artístic de QUVI

Amb més de 20 anys d’experiència, s’ha desenvolupat professionalment en els millors salons d’elit de Barcelona. Destaca la seva trajectòria com a professor a la International Llongueras Center i la seva presència en passarel·les de moda com 080 Gaudí. Ha format part també de l’equip de creatius de avantgarde a les Jornades Llongueras de perruqueria a Monjuïc i ha col·laborat amb Marcel Monlleó BCN i Mogeen Holanda.

Óscar Cremada Co-director tècnic i artístic de QUVI

Amb 16 anys d’experiència, s’ha format en alguns dels millors salons d’estilisme de Barcelona com Ripoll-Cerdán (Cebado) i Hair Time amb qui va col·laborar en diferents esdeveniments, com la passarel·la Pell Espanya. Ja des QUVI ha continuat la seva formació i ha treballat també amb Mogeen Holanda. No obstant això, va ser en Hair Time de la mà de Fran Siles on es va forjar la seva inquietud per embellir, però al mateix temps, naturalitzar i personalitzar l’estil de cada persona.

 

PERRUQUERIA

La nostra filosofia es basa en la creativitat personalitzada. Partint de les teves necessitats, el nostre equip d’estilistes crearà un look que s’adapti a la teva personalitat i estil de vida. Iniciem el procés amb una consulta exhaustiva, que inclou un diagnòstic capil·lar complet. A continuació realitzem un massatge calmant al cuir cabellut, el coll i l’espatlla, a més d’un xampú relaxant. Si busques inspiraciómotivació o fins i tot una transformació drástica, posem a la teva disposició consultes gratuïtes en tots els nostres serveis de perruqueria i estètica.

TARIFES DE TALL I PENTINAT

TARIFES DE TALLS

Diagnòstic cabell, cuir cabellut i color. Xampú i acondicionador adaptat al seu cabell/cuir cabellut. Productes de pentinat. Consells de productes per continuar des de casa el mantenimient del seu cabell.
Tall adult: 24,50€
Tall infantil: 16€
Tall nadons: 9€
Tall de serrell: 8€
Barba: 9€

Massatges Aveda

Massatge de Naturalesa Elementalperruqueria a vilafranca
Allibera tensió corporal i estrès.
Un massatge personalitzat basat em la Filosofia de la Naturalesa Elemental d’Aveda, personalitzada amb l’aroma Aveda de la seva elecció.

Massatge Bioenergètic de Chakra
Un innovador massatge que s’enfoca en els 7 centres d’energia vital, que combina els aromes de Chakra amb un massatge de teixit profund, reflexologia, i treball energètic dels 7 punts chakra, que contribueix tornant el benestar i un estat de descans i relaxació. És perfecte per aquelles persones que acumulen estrés psico-físic.

Preus:
Massatge 60 minuts: 61,50€
Massatge 90 minuts: 92,30€

 


Adreça

 • Carrer de Santa Clara, 38
  08720 Vilafranca del PenedèsHorari:
  De dilluns a divendres, de 9 a 20 hores. Dissabtes de 9 a 14 hores.
  No tanquem al migdia.
  Reservi hora per telèfon.
 • Telèfon

  93 892 65 87

https://www.facebook.com/quvi.estilistes

http://www.quvi.es

 

Recomanem