Proyecto delPENEDES.COM

delPENEDES.COM neix de la intenció de fer arribar l’interior dels establiments i les petites empreses als seus

veïns, en aquest cas ens referim a Alt Penedès.

A causa de la crisi tenim clar que les vendes han baixat i que els clients ja no entren en els establiments per veure les novetats, aquí és on fem especial èmfasi, aquest és el nostre únic fi, mostrar les col · leccions, fer «entrar» a través del facebook o des del nostre portal.

 

 

 

 …………………Què és un espai de col · laborador

 

 

ejemplos

En realitat és un full en blanc per posar tot allò que es desitgi, la idea és atraure el client a la botiga o negoci, així que mirarem de posar ho més interessant sense allargar en temes que no li interessen a priori al client, qui som , etc

Recomanem posar el que a tots ens fa interessar-nos, una oferta, una promoció, un producte estrella que tinguem, una exclusiva, etc

Als clients, com en els aparadors, no busquen saber  la nostra història, busquen alguna cosa que els faci entrar i comprar o fer una idea ràpida del que trobaran al seu interior. Aquesta és la nostra feina, ser un aparador online amb una mica més d’informació però amb la mateixa finalitat.

aparadors

 

 

 

 

……………….COMUNICACIÓ

La nostra finalitat és fer arribar els productes i els serveis dels nostres clients als seus possibles nous clients.

Com? fàcil, aprofitant les nostres 15.000 visites a espais de la nostra web i al nostre continu degoteig de cada producte en 6.500 usuaris de Facebook, únicament, de la zona de l’Alt Penedès.

……………..Target

El nostre mitjà de comunicació és el més utilitzat fins ara, FACEBOOK. Els seus usuaris entren una mitjana de 5 vegades al dia, més del 70% dels catalans utilitzen aquesta xarxa entre els 20 i els 54 anys.

 

A través dels nostres perfils, 8 concretament, sumem gairebé 15.000 contactes, utilitzats per a diferents campanyes, de la zona Alt Penedès, nacionals o internacionals.

Fem un continu degoteig de diferents notícies o productes a diferents hores, diferents perfils i així tenir més cobertura i arribar a més usuaris.

 

…….Campanyes puntuals

A més les campanyes que anem fent depenent del moment, dia del pare, de la mare, sant joan, sant valentí …. potencien les pròpies campanyes de cada establiment i recordar que també tenen una bona oferta per a aquests dies.

…………………..En definitiva

Un projecte senzill que fa arribar i recordar que tot i la crisi dels establiments i les empreses segueixen apostant fort per portar novetats interessants en preu i competitives amb les grans superfícies.

 •      Un full en blanc per posar tot allò que no podem en paper
 •      Una manera de ser-hi on tots ho busquem tot.
 •      Un mitjà per potenciar el propi facebook, web, twitter
 •      Un portal que va rebre en aquest 2015 gairebé 140.000 anuncis vists.
 •      Posicionar a GOOGLE i que et trobin sense caríssimes campanyes de publicitat adwords.     

 

…………..Que costarà tot aixó?

Espai: 10 fotos + textos + enllaços a la teva web/facebook/twitter, + sortir als nostres facebooks + campanyes puntuals = 70 € / TRIMESTRE

Ens encarreguem de tot tot tot, plantegem la campanya de Facebook en els nostres 6 perfils diferents, creem i dissenyem l’espai a partir de la informació que ens doneu, retoquem fotos o les busquem, fem el muntatge i us el presentem abans de pujar-lo. L’espai treballa amb SEO, o sigui, introdueix en codi paraules que GOOGLE posicionarà en el seu cercador per atreure més visites.

Altres productes:

També es pot tenir un espai lateral, baner, on enllaçar directament al teu web o directament a una campanya pròpia o perfil facebook.

Baner:  300 x 300 o 600 x 300: enllaç al teu web o espai o facebook = 25 € / mes o 40 €/mes

sevillanas-en-sant-sadurni

 

Web: 320 € amb tot

 • WEB
 • MENÚ
 • 10 ESPAIS
 • FOTOS
 • ENLLAÇOS
 • DOMINI
 • HOSTING
 • CONTES CORREU

 

http://moda.delpenedes.com

http://pack1.delpenedes.com

ai = 35 € / mes
Imagina tenir en un lateral els teus 2 productes més representatius + logo on passen una mitjana de 15.000 visites mensuals.
Extra foto carrusel: 3 € / foto

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Slider

 …. CONTACTA AMB NOSALTRES

652 823 821

Nom (requerit)

Nom EMPRESA (requerit)

Població (requerit)

Telèfon (requerit)

Email (requerit)

Asumpte

Missatge

captcha

 

Deja un comentario.

Tu dirección de correo no será publicada.
Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Theme Tweaker by Unreal