Reima Reformes en Restauració firma acord amb RATIONAL Alemanya lider tecnológic

Reima Reformes en Restauració firma acord amb RATIONAL Alemanya lider tecnológic


Tenim a la disposició dels nostres clients una aula Rational

On s’ensenyara als nostres clients i totes les persones interessades, la manera de cuinar amb el forn mes professional del mercat(COOKING LIVE), també es realitzara una RATIONAL ACADEMY, exclusivament per usuaris de forns RATIONAL, que consiteix en ajudar a perfeccionar les coccions habituals i coneixer noves tendencies i tecniques.

 El grup RATIONAL és el líder mundial en tecnologia i mercat de la preparació tèrmica d’aliments en cuines professionals.
 
REIMA, empresa líder en el sector de les reformes en les comunitats de l’Alt Penedès, el Garraf, l’Anoia, ha signat en exclusiva amb RATIONAL Alemanya, per oferir als seus clients més exigents l’últim en tecnologia de restauració.Gràcies a aquest acord també podran beneficiar-se d’una exposició i demo dels seus productes aquí a Catalunya, en concret a la seu d’Els Monjos que té Reima.
 
 

És un pas molt important per als cuiners i professionals del sector, ja que aquesta maquinària és, no només imnovadora, sinó un avanç en l’estalvi de temps i energia. 


 

L’empresa dels cuiners

 

La filosofia de l’empresa es veu reflectida en l’estructura de la nostra investigació i desenvolupament.

Els nostres cuiners, científics de l’alimentació, físics i enginyers de desenvolupament treballen en estreta col·laboració.Per això els més de 250 cuiners professionals de RATIONAL demostren que no només som una empresa dedicada a la cuina, sinó l’empresa dels cuiners.

Aquesta organització dedicada al desenvolupament d’aplicacions crea els sòlids fonaments de l’exclusiva capacitat d’innovació de RATIONAL.

REIMA HOTELERIA, S.L.    Sta. Margarida i els Monjos (Barcelona)     93.102.22.56

 

Theme Tweaker by Unreal