Ruta enoturística en Burricleta

Ruta enoturística en Burricleta

 

Ruta en Burricleta circular: Vilafranca- Albet i Noya- Vilafranca

La ruta ALBET i NOYA és una enoruta preciosa que, tot seguint els paisatges de vinya, ens conduirà cap a la finca de Can Vendrell de la Codina. Allà viurem una experiència sensorial tot visitant aquest celler pioneren vinyes i vins ecològics.
 La ruta té una distància de 25 km i les vinyes, l’element principal del Penedès, ens acompanyaran al llarg delrecorregut.Gaudirem d’una part més planera tot passant per les poblacions de La Granada, Sant Sebastià del Gorgs i Sant Pau d’Ordal. I d’una altra, que presenta una mica de desnivell -fàcil de superar amb la Burricleta . Aquesta segona, més propera a la zona del Parc Natural del Garraf, és més boscosa i plena de plantes aromàtiques… bona ocasió per omplir les sàrries de romaní i farigola!
Un cop arribem al celler d’ALBET i NOYA podrem reposar i gaudir d’un espai envoltat de pau i tranquil·litat.La visita és ben curiosa. A part de conèixer quins són els seus secrets per l’elaboració dels seus vinsecològics, coneixerem el projecte de varietats experimentals. Un projecte de recuperació de varietats perdudes que van formar part del nostre passat i que, per les seves singularitats, volen tornar a treballar. Icom a final d’experiència, un tast dels seus vins i escumosos, ideals per tornar a reprendre el camí.
Aquesta és una ruta de dia sencer, per la qual cosa us recomanem que porteu un mos per dinar i aprofiteu qualsevol dels racons per a fer un pícnic. I si preferiu entaular-vos, a Sant Pau d’Ordal i a Cantallops, els pobles més propers al celler, hi podreu descobrir la gastronomia més típica del Penedès.

Característiques:

 Nivell dificultat: Mig
Distància: 25.00km
Pendent màxim: 9.70%
Temps mig: De 4 a 6 hores, es recomana tranquil·lament durant tot el dia.
Ascensió acumulada: 250m
Ciclabilitat: 80% camí i 20% asfalt
Característiques: pobles autèntics, bons paisatges, cultural, ruta familiar, grups, vistes panoràmiques,arquitectura romànica, rural, enoturística.
Més informació i reserves:
T-931185034
M-639979067@Burricleta_Pdes
Theme Tweaker by Unreal